Uw aanbouw, door ons gerealiseerd

Van wens tot realisatie: wij helpen u in het hele proces

Of u nu droomt van een grote open keuken, een knusse serre of een extra slaapkamer aan uw huis: een aanbouw brengt deze dromen in vervulling. Omdat iedere wens en iedere woning om een andere aanpak vraagt, denken wij graag vanaf het begin met u mee. Is uw plan nog niet concreet, maar uw wensen des te groter? Laat ons dan meedenken in het ontwerp en ervaar de voordelen van onze jarenlange ervaring.

Prefab of op locatie

Voor onze aanbouwen werken we met diverse methodes. Zo creëren we sommige aanbouwen volledig op locatie, terwijl anderen worden voorgefabriceerd in de timmerfabriek en vervolgens op locatie worden geplaatst en afgewerkt. Het één is niet beter dan het ander, maar per situatie verschilt simpelweg de beste methode. Zo is een voorgefabriceerde (prefab) aanbouw meestal voordeliger en sneller te realiseren, maar biedt een ter plaatse gemetselde aanbouw weer andere voordelen.  Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Aanbouw laten aansluiten 

De meeste aanbouwen die wij plaatsen, komen voort uit specifieke wensen. Bijvoorbeeld het vergroten van de woonruimte. Zodra de aanbouw staat, helpen wij u uiteraard om uw nieuwe ruimte mooi aan te laten sluiten op uw bestaande woning. Zo zal de vloer wellicht opnieuw gelegd moeten worden, of zullen muren een nieuwe afwerking vragen. Door onze kennis van zowel aanbouw als verbouw, verzorgen wij het proces voor u van a tot z.

Heb je een andere vraag?
Bel René op 0488 48 4030 of mail