Samen voor het beste resultaat

Waar Marien Polman in 2005 alleen begon, is ons bedrijf vandaag de dag uitgegroeid tot een groep van 30 collega’s. Een team vol enthousiastelingen, verdeeld over Polman Bouwbedrijf en Polman Aan- en Verbouw, die keer op keer de meest prachtige woningen en projecten opleveren. Sinds 2019 is Dirk-Jan Polman, broer van Marien, mede-eigenaar. Daarvoor werkte hij al jaren binnen het bedrijf. Met z’n allen bouwen we graag samen. Met elkaar én in een bouwteam met de installateur, de architect en u.

Afspraak maken

Ontwerp, realisatie en afwerking.

Van kleine verbouwing tot grote aanbouw!

Het complete plaatje. Laat ons meedenken!

We houden van bouwen en vinden het nóg leuker om al vanaf de start van uw project me te denken. Dan kunnen we onze ervaringen met u delen, u adviseren over de mogelijkheden en helpen in mogelijke vergunningstrajecten. Nodig ons dus gerust uit wanneer uw plannen nog in ontwikkeling zijn. Of kom langs in onze gloednieuwe showroom, waar we u alle mogelijkheden voor uw woning graag laten zien.

Afspraak maken

Een hecht team.

Polman Aan- en Verbouw bestaat uit een hecht team van vakkundige collega’s . Als we u vertellen dat onze vrijdagmiddagborrel een gezellige vaste prik is, zegt dat waarschijnlijk genoeg. Op de bouwplaats is het teamgevoel ook goed te voelen. We hebben een jong team, dat vol motivatie elke dag werkt aan prachtige aanbouwen en verbouwingen. Samen zetten we de schouders eronder, om bij oplevering trots het resultaat te bewonderen.

Werken bij Polman Aan- en Verbouw?

Ontmoet het team van Polman Aan- en Verbouw.

Bouwen doe je niet alleen. Ieder draagt, letterlijk en figuurlijk, zijn steentje bij. Hieronder vind u dan ook onze collega’s die elke dag zorgen dat al het werk soepel verloopt. Maak kennis met het team van Polman Aan- en Verbouw.

Marien Polman
Eigenaar

marien@polmanverbouw.nl

Dirk-Jan Polman
Eigenaar

dirk-jan@polmanverbouw.nl

René Schaap
Projectleider

rene@polmanverbouw.nl

Marline Polman
Administratief- en creatief medewerkster

administratie@polmanverbouw.nl