Verbouwingen, tot in detail verzorgd

Iedere verbouwing, van groot tot klein, is bij ons in goede handen

Verbouwingen zijn er in alle soorten en maten. Van het vernieuwen van een kozijn, tot een complete herindeling van een woning. Hoe groot of klein de verbouwing ook is, wij weten hoe we het aan moeten pakken. Van tekening tot oplevering.

Interne verbouwingen

Onze verbouwingen binnenshuis zijn grofweg in tweeën op te delen: structurele verbouwingen en verfraaiingen. Bij structurele verbouwingen moet u denken aan een doorbraak, verplaatsen van wanden, of isoleren van uw woning. De andere categorie maakt de woning mooier. Denk aan een nieuwe keuken, badkamer of een nieuwe vloer. Meestal gaan deze twee hand in hand en pakken we beide vragen in één keer voor u aan.

Verbouwingen buiten

Ook de buitenkant van het huis verdient af en toe een opknapbeurt. Om het huis in goede staat te houden, of om mooie details aan te brengen die het huis een frisse uitstraling geven. Wij verzorgen bijvoorbeeld dakrenovaties en vervangen kozijnen, maar verzorgen ook gedetailleerde afwerkingen van uw woning met zink, hout of stucwerk. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat uw woning er na de verbouwing weer op en top uitziet.

 

Heb je een andere vraag?
Bel René op 0488 48 4030 of mail